Träna i ridhuset

Alla medlemmar i Jokkmokks Brukshundklubb är välkomna på träning i ridhuset på Jokkmokks Ridklubb på söndagar kl. 8:00-11:00 med start i oktober.

Kom förbi och ta möjligheten till självständig träning där störning i form av andra hundar förekommer. Passa på att träna passivitet, socialträna eller utöva en hundsport bland likasinnade.

En representant ur styrelsen finns på plats vissa söndagar för att svara på eventuella frågor om medlemskap. Träningen har ingen instruktör utan alla tar eget ansvar för sin träning. Däremot kan deltagarna givetvis hjälpas åt och träna tillsammans och ibland presenterar styrelsen ett tema. Det är bara att dyka upp, håll koll på Instagram och Facebook för mer information och eventuella teman.

Alla hundar är välkomna oavsett ras eller blandning, men tänk på att ha din hund försäkrad, att valpen är fullt vaccinerad och att strikt hundägaransvar gäller – vi är rädd om din hund.

Vägbeskrivning till ridhuset –>
Är någon redan på plats är stora porten på baksidan öppen, om du är först gå då in genom entrén till stallet och in i ridhuset därifrån. Kontakta styrelsen för rundtur.